N!

N! 40 is online beschikbaar en is reeds bij alle VENI-leden in de bus gevallen.

De N! is een gezamenlijke uitgave van alumnivereniging VENI, studievereniging "J.D. van der Waals" en STOOR en verschijnt viermaal per jaar. De N! komt mede tot stand door bijdragen van VENI-leden.

Ook deze editie is weer voor en door VENI-leden samengesteld. In de column bespreekt Thijs Knaapen het financiële landschap in de wetenschappelijke wereld. Hij vraagt zich onder meer af of ze in Den Haag wel weten wie daadwerkelijk het verschil maakt. In het carrièreartikel vertelt René Smeets ons alles over hoe ze bij KEMA schakelingen voor hoogspanningsnetten testen. Vooral in Azië verrijzen zogenaamde supergrids als paddenstoelen uit de grond en het is een hele uitdaging om de elektrische belastingen na te bootsen in het lab. Het wetenschappelijk stukje gaat over het eerste plantje dat op de maan aan boord van een Chinese maanlander (voor even) groeide. Wij wensen u veel leesplezier!

Voorgaande edities zijn beschikbaar op de pagina: www.vdwaals.nl/archive/n.

 


In N! 39 bespreekt Thijs Knaapen in zijn column het financiële landschap in de wetenschappelijke wereld. Hij vraagt zich onder meer af of ze in Den Haag wel weten wie daadwerkelijk het verschil maakt. In het carrièreartikel vertelt René Smeets ons alles over hoe ze bij KEMA schakelingen voor hoogspanningsnetten testen. Vooral in Azië verrijzen zogenaamde supergrids als paddenstoelen uit de grond en het is een hele uitdaging om de elektrische belastingen na te bootsen in het lab. Het wetenschappelijk stukje gaat over het eerste plantje dat op de maan aan boord van een Chinese maanlander (voor even) groeide.

 


In N! 38 bespreekt Thijs Knaapen in zijn column het financiële landschap in de wetenschappelijke wereld. Hij vraagt zich onder meer af of ze in Den Haag wel weten wie daadwerkelijk het verschil maakt. In het carrièreartikel vertelt René Smeets ons alles over hoe ze bij KEMA schakelingen voor hoogspanningsnetten testen. Vooral in Azië verrijzen zogenaamde supergrids als paddenstoelen uit de grond en het is een hele uitdaging om de elektrische belastingen na te bootsen in het lab. Het wetenschappelijk stukje gaat over het eerste plantje dat op de maan aan boord van een Chinese maanlander (voor even) groeide.