VENI carrière- & lezingenavond

Op vrijdag 29 september vindt de jaarlijkse VENI carrière- & lezingenavond plaats. Jan CortenbachJos Schlangen en Hans van Duijn zullen dan vertellen over hun carrière en de mooie natuurkunde waar ze dagelijks mee bezig zijn.

Jan Cortenbach zal als ‘junior’ spreken over zijn carrière na zijn studie TN, eerst bij The Boston Consulting Group en thans bij elektronicazaak Coolblue. We zijn benieuwd naar de achtergrond van deze ietwat onorthodoxe carrièreswitch. Daarnaast zal Jos Schlangen, mede-oprichter van VENI, ons meenemen naar de wereld van de zonnecellen. Na geruime tijd gewerkt te hebben bij onder andere Shell Solar en Siemens Energy, heeft hij sinds 2011 zijn eigen consultancybedrijf. We zullen zonder twijfel getrakteerd worden op vermakelijke en leerzame anekdotes. Als laatste komt Hans van Duijn aan het woord, ons allen bekend als voormalig rector magnificus van de TU/e. Hans begon echter met een studie TN aan onze universiteit. Hans heeft een te groot CV om hier samen te vatten; een schone taak die we aan Hans zelf laten voor onze carrière- & lezingenavond. Dit gemêleerd gezelschap kan niet anders dan ons een zeer boeiende en leerzame avond voorschotelen!

De VENI carrière- & lezingenavond vindt plaats bij het Academisch Genootschap in Eindhoven. We starten om 18.00 uur met een warme maaltijd, gevolgd door de lezingen. Tijdens de afsluitende borrel is er nog volop gelegenheid om na te praten met mede-alumni. Inschrijven gaat via de website alumninet.tue.nl.